Mina skulder…

Jag har kommit en bit på väg när det gäller att betala av på mina skulder. Den nya soffan är avbetald och likaså sängen, studielånet är borta och det som är kvar är bilen.

Jag hade en finfin bil i mitten på förra året som hade varit avbetald nu om det inte var så att jag fick för mig att köpa en ny 🙁 Det innebär att jag betalar av en hel del på bilen för att kunna bli helt skuldfri (utom huslånet).

Jag köpte bilen helt fabriksny i höstas med min dåvarande bil som inlösen. I efterhand kan jag inte fatta hur idiotiskt det var med tanke på värdeminskningen som sker så fort bilen börjar rulla på asfalt… Jag kunde säkert få en liknande bil som var två tre år gammal med ett mer stabilt värde för ett bättre pris. Nåväl nu står jag här med en superfin sprillans ny bil med en avbetalning på ungefär 12 000:- i månaden. 

För att hålla fokus har jag målbilden klar: 

Om inget oförutsett händer så SKA jag vara skuldfri, förutom huslånet, i december i år! 

Yey!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *